Webbinarium: Lösningar på språkfrågor för företag som internationaliseras – Språkboosts verktyg stöder företagstjänster 15.2.2024 kl. 14

Stöder du företag i att internationaliseras? I webbinariet får du höra hurdana verktyg Språkboosts webbplats kielibuusti.fi erbjuder för företag.
Kuvituskuva
Foto: Kalle Kataila. Alla rättigheter förbehålls.

Språkboost-webbinarium 15.2.2024 kl. 14.00-14.45

Hur kan du stöda företag som håller på att internationeliseras i språkfrågor? I webbinariet behandlas hur företag kan med hjälp av verktygen på kielibuusti.fi underlätta rekryteringen av internationella experter till finskspråkiga eller svenskspråkiga arbetsplatser samt ta i bruk ny språkpraxis. Du kan erbjuda avgiftsfria modeller åt arbetsgivare som främjar parallellt bruk av ett inhemskt språk och engelska samt stöder internationella anställdas inlärning av inhemska språk. Vi behandlar också konkreta tillvägsgångssätt för till exempel språkmedveten rekrytering, arbetsplatsorientering och olika situationer i vardagen, som till exempel möten. Presentationerns hålla på finska men du är välkommen att delta på svenska.    

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsblanketten senast 14.2.2024. Vi spelar in webbinariet och skickar den samt materialet till deltagarna efteråt. 
 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
Dela
URL copied!