Webinaari: Kieliratkaisuja kansainvälistyville yrityksille – Kielibuustin työkalut yrityspalveluiden työn tukena 15.2.2024 klo 14

Tuetko yrityksiä kansainvälistymisessä? Webinaarissa kuulet, millaisia työkaluja kielibuusti.fi-sivusto tarjoaa yritysten tueksi.
Kuvituskuva
Kuva: Kalle Kataila. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kielibuusti-webinaari 15.2.2024 klo 14.00-14.45

Miten voit tukea kansainvälistyviä yrityksiä kieliasioissa? Webinaarissa kerrotaan, kuinka yritykset voivat kielibuusti.fi-sivuston työkalujen avulla helpottaa kansainvälisten osaajien rekrytointia suomen- tai ruotsinkielisiin työyhteisöihin ja ottaa käyttöön uusia kielellisiä toimintatapoja. Voit tarjota työnantajien käyttöön maksuttomia malleja, joiden avulla voidaan esimerkiksi edistää suomen/ruotsin ja englannin rinnakkaiskäyttöä ja tukea kansainvälisten työntekijöiden kielenoppimista. Tarjolla on myös konkreettisia toimintatapoja esimerkiksi kielitietoiseen rekrytointiin ja perehdytykseen tai erilaisiin työtilanteisiin, esimerkiksi kokouksiin.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake viimeistään 14.2.2024. Tilaisuus tallennetaan, ja tallenne sekä materiaalit lähetetään ilmoittautuneille.

 

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!