Ge feedback på webbplatsen kielibuusti.fi

Vi utför en användarundersökning i november där vi samlar in användarnas erfarenheter om att använda vår webbplats, både angående innehåll och funktioner.
Hands are starting to write something on a post-it note.
Foto: Rainer Paananen. Alla rättigheter förbehålls.

Hjälp oss att utveckla webbplatsen kielibuusti.fi genom att delta i vår användarundersökning 

Webbplatsen kielibuusti.fi erbjuder verktyg som stöder inlärningen av finska och svenska för såväl internationella experter som språklärare, arbetsplatser och personer som handleder internationella experter. Webbplatsen publicerades i april 2023. Vi utvecklar webbplatsen aktivt och tar gärna emot feedback och utvecklingsförslag. 

Ställ upp på en intervju

Vi söker personer som kunde ställa upp på en cirka timmes distansintervju. Där får man berätta sina synpunkter och tankar kring kielibuusti.fi-webbplatsens användbarhet och innehåll. Kunde vi få intervjua dig? Vi söker deltagare från följande referensgrupper: 

  • Personer som är intresserade av att lära sig finska eller svenska, men inte kan språket ännu  
  • Personer som är på nybörjarnivå i svenska (språkkunskaper på nivå A1-A2)  
  • Personer som redan har avancerade kunskaper i svenska (språkkunskaper minst på nivå B1) 
  • Lärare i finska som andra språk  
  • Lärare i svenska som andra språk (Obs! Inte andra inhemska)  
  • Arbetsgivare som anställer internationella experter eller en representant från HR  
  • Karriärrådgivare, studievägledare eller utbildningsplanerare som arbetar med internationella experter  

Intervjuerna görs av vår samarbetspartner Siili Solutions. Intervjuerna görs på finska, svenska eller engelska. Alla kan ställa upp på en intervju – de som aldrig använt webbplatsen kielibuusti.fi och de som redan är bekanta med den. Kontakta oss per e-post på adressen kielibuusti-info@aalto.fi om du vill ställa upp på en intervju. Samma adress gäller om du vill ställa tilläggsfrågor och be om ytterligare information om intervjun och användarundersökningen.    

Besvara på en kort enkät på vår webbplats

Du kan ge feedback på kielibuusti.fi även genom att svara på en kort enkät som finns på webbplatsen från och med 3.11. 

Klicka på den målgruppen nedan som beskriver dig bäst och svara på enkäten! Den öppnas i ett nytt popup-fönster nere på sidan. Du behöver godkänna webbplatsens kakor för att kunna besvara enkäten.  

Enkätens språk bestäms av sidans språk. Om sidan är på svenska är enkäten också på svenska, om sidan är på engelska är enkäten på engelska osv. Stort tack för din hjälp!     

Enkätens svar används för att utveckla webbplatsen. Svar kan även användas i Språkboosts kommunikation och marknadsföring.   

  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
Dela
URL copied!