Anna palautetta kielibuusti.fi-sivustosta

Toteutamme käyttäjätutkimuksen marraskuussa, jolloin keräämme tehostetusti käyttäjien kokemuksia sivuston sisällöistä ja toiminnallisuuksista.
Kädet, jotka kirjoittamassa kynällä muistilapulle.
Kuva: Rainer Paananen. Kaikki oikeudet pidätetään.

Auta meitä kehittämään kielibuusti.fi-sivustoa osallistumalla käyttäjätutkimukseen

Kielibuusti.fi-verkkosivusto tarjoaa työkaluja suomen ja ruotsin oppimisen tueksi niin kansainvälisille osaajille, kieltenopettajille, työyhteisöille kuin kansainvälisiä osaajia ohjaaville henkilöille. Sivusto julkaistiin huhtikuussa 2023. Kehitämme sivustoa aktiivisesti, ja haluaisimme kuulla palautetta ja kehittämisehdotuksia sivuston käyttäjiltä.  

Tule mukaan käyttäjähaastatteluun

Etsimme osallistujia noin tunnin mittaiseen, etänä toteutettavaan haastatteluun. Haastatteluun osallistuvat henkilöt jakavat näkemyksiään kielibuusti.fi-sivun käytettävyydestä sekä sisällöistä. Voisimmeko haastatella sinua? Etsimme haastateltavia seuraavista ryhmistä: 

  • Henkilö, joka on kiinnostunut opiskelemaan suomea tai ruotsia, muttei osaa sitä vielä 
  • Henkilö, joka osaa ruotsin alkeet (kielitaito tasolla A1–A2) 
  • Henkilö, joka on jo edistynyt ruotsin opinnoissa (kielitaito vähintään tasolla B1) 
  • Suomi toisena kielenä -opettaja 
  • Ruotsi toisena kielenä -opettaja 
  • Kansainvälisiä osaajia työllistävä työnantaja tai HR:n edustaja 
  • Kansainvälisten osaajien kanssa työskentelevä uraohjaaja, opintoneuvoja tai koulutussuunnittelija 

Haastattelut toteuttaa kumppanimme Siili Solutions. Haastattelut tehdään suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Haastatteluun voivat osallistua kaikki - ne, jotka eivät ole kielibuusti.fi-sivustoa vielä käyttäneet sekä ne, joille sivusto on tuttu. Jos haluat osallistua haastatteluun, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kielibuusti-info@aalto.fi. Samasta osoitteesta voit kysyä myös lisätietoja haastattelusta ja käyttäjätutkimuksesta. 

Vastaa lyhyeen kyselyyn verkkosivuillamme

Voit antaa palautetta kielibuusti.fi-sivustosta vastaamalla verkkosivuillamme olevaan lyhyeen kyselyyn 3.11. alkaen.

Klikkaa alta sinua kuvaava käyttäjäryhmä ja vastaa kyselyyn! Kysely avautuu ponnahdusikkunaan sivun alalaitaan. Sivuston evästeet täytyy hyväksyä, jotta kyselyyn voi vastata. 

Kyselyn kieli määräytyy sivuston kielen mukaan, eli suomenkielisillä sivuilla kysely on suomeksi ja vastaavasti englanninkielisillä sivuilla englanniksi. Kysely löytyy lähes kaikilta sivuilta, eli voit halutessasi antaa palautetta usean eri sivun sisällöstä.  

Kyselyn tuloksia käytetään sivuston kehittämiseen. Vastauksia voidaan hyödyntää myös Kielibuustin viestinnässä ja markkinoinnissa.  

 

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!