Webbinarium: Finska/svenska för internationella arbetssökande - Språkboosts verktyg stödjer arbete inom karriärservice 25.1.2024 kl. 14

Arbetar du med internationella experter till exempel inom karriärservice eller arbetsförmedling? Under webbinariet får du höra om hur du kan utnyttja Språkboosts webbplats kielibuusti.fi i ditt arbete.
Kuvituskuva
Foto: Rainer Paananen. Alla rättigheter förbehålls.

Språkboost-webbinaruim 25.1.2024 kl. 14.00-14.45 

Saknar du stöd i att planera studier i finska/svenska med dina kunder? Under webbinariet bekantar vi oss med verktyg och material på kielibuusti.fi, som till exempel Språkinlärningsplanen som du kan använda i vägledningsarbetet. Deltagarna för också information om webbplatsens innehåll för dem som lär sig finska/svenska, som till exempel självstudiematerial, kurssök och vårt självevalueringsverktyg. Materialet är kostnadsfritt och fritt för alla att använda, så man kan använda dem till exempel efter att integrationstiden tagit slut. Utöver det presenteras det ny forskning om betydelsen av kunskaper i finska/svenska för sysselsättning samt arbetslivet över lag. 

Presentationerna hålls på finska men du är välkommen att delta på svenska.  

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsblanketten senast 24.1.2024. Vi spelar in webbinariet och skickar den samt materialet till deltagarna efteråt. 
 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
Dela
URL copied!