Webinaari: Suomen/ruotsin kielitaitoa kansainvälisille työnhakijoille – Kielibuustin työkalut urapalveluiden työn tukena 25.1.2024 klo 14

Työskenteletkö kansainvälisten osaajien kanssa esimerkiksi ura- tai työllisyyspalveluissa? Webinaarissa kuulet, kuinka voit hyödyntää kielibuusti.fi-sivustoa työssäsi.
Two persons talking and looking at the screen of a mobile phone.
Kuva: Rainer Paananen. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kielibuusti-webinaari 25.1.2024 klo 14.00-14.45

Kaipaatko tukea suomen/ruotsin kielen oppimisen suunnitteluun kansainvälisten asiakkaittesi kanssa? Webinaarissa tutustutaan kielibuusti.fi-sivuston työkaluihin ja materiaaleihin, kuten Kielenoppimissuunnitelmaan, joita voi hyödyntää uraohjauksessa. Osallistujat saavat myös tietoa sivuston kielenoppijoille suunnatuista sisällöistä kuten kurssihausta, kielitaidon itsearviointitestistä ja itseopiskelumateriaaleista. Materiaalit ovat vapaasti ja maksutta kaikkien käytössä, eli niitä voi hyödyntää esimerkiksi kotoutumisajan päätyttyä. Lisäksi esitellään tuoretta tutkimustietoa suomen/ruotsin kielen taidon merkityksestä työllistymisen välineenä ja työelämätaitona. 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake viimeistään 24.1.2024. Tilaisuus tallennetaan, ja tallenne sekä materiaalit lähetetään ilmoittautuneille.

 

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!