Tietoa sivuston tekijöistä

Kielibuusti-hanke on osa korkeakoulujen kansainvälisyysohjelmaa ja Talent Boost -toimintaa. Hankkeella on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitus 2021–2024.​

Tekijät

Sisältöä Kielibuusti-portaaliin ovat tuottaneet Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu sekä Laurea-ammattikorkeakoulu. 

Sivuston visuaalisen ilmeen on suunnitellut Jenni Lintumäki.

Tekijänoikeudet

Sisällön lisenssi on ilmoitettu verkkosivun alalaidassa tai tiedostossa.

Valokuvien osalta kaikki oikeudet pidätetään. Etusivujen valokuvat on ottanut Kalle Kataila. Sivuston muut valokuvat ovat ottaneet Kalle Kataila, Rainer Paananen ja Anni Hanén, ellei toisin mainita. 

Sivustoon viittaaminen

Viittausohje julkaisuja varten: 

 • Katso sivu- tai osiokohtaisiin viittauksiin tekijätiedot verkkosivulta tai liitteestä ja lisää tekijä sekä tieto sivusta/osiosta viittaukseen. 
  • Aho, H. 2023. Taskuvihko-materiaali. Metropolia Ammattikorkeakoulu. Materiaali osa Kielibuusti-verkkoportaalia. Aalto-yliopisto, Haaga-Helia-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia-ammattikorkeakoulu. Saatavilla: kielibuusti.fi (viittauspäivämäärä). 
 • Viittaa koko verkkosivustoon näin: 
  • Kielibuusti-verkkoportaali. Aalto-yliopisto, Haaga-Helia-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia-ammattikorkeakoulu. Saatavilla: kielibuusti.fi (viittauspäivämäärä). 
    

Yhteydenotot

Jos havaitset verkkosivustolla virheitä tai epätäsmällisyyksiä, kerro niistä meille. Myös kehittämisehdotukset ovat tervetulleita. Voit ottaa yhteyttä palautelomakkeen kautta tai kielibuusti-info@helsinki.fi tai kielibuusti-info@aalto.fi.

Aalto-yliopiston logo
Helsingin yliopiston logo
Haaga-Helian logo
Laurean logo
Metropolian logo
 • Julkaistu
 • Päivitetty:
Jaa
URL copied!