Lisätietoja Kielibuustin blogista

Kielibuustin blogissa julkaistaan kansainvälisten osaajien kotimaisten kielten oppimiseen ja opetukseen liittyviä tekstejä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kirjoittajat voivat olla hankkeessa työskenteleviä tai sen ulkopuolisia asiantuntijoita. Kielibuustin blogin sisältöjen sopivuudesta, editoinnista ja julkaisusta vastaa toimituskunta. Blogin yhteyshenkilö on Helsingin yliopiston hankekoordinaattori Anna Sundqvist.

Toimituskunta:

Anna Sundqvist 
Kaisa Oikarinen 
Sanni Heinzmann 
Lari Kotilainen 
Emmi Pollari 
Taija Udd 
Johanna Komppa 
Salla Kurhila 
Jyrki Kalliokoski

Miten viittaan Kielibuusti-blogiin?

Kielibuustin blogin ja siinä julkaistut sisällöt saa linkittää muille sivustoille. Osittaisia tekstejä saa lainata muilla sivustoilla sillä ehdolla, että lähde ilmoitetaan. Viittauksessa tai lähdeluettelossa tulisi näkyä kirjoittajien nimet, blogitekstin otsikko, linkki blogiin sekä viittauspäivämäärä. Kielibuusti pidättää oikeuden kuvien ja graafisen materiaalin käyttöön, eikä niitä saa käyttää muualla ilman lupaa.

Blogin käyttöehdot

Kielibuustilla on oikeus käyttää blogissa julkaistuja sisältöjä tiedottamisessa, markkinoinnissa ja julkaisutoiminnassa kaikilla julkaisualustoilla ja kaikissa palveluissa.

Tekijänoikeus ja vastuu mahdollisten muiden materiaalien tekijänoikeuksien noudattamisesta on kirjoittajalla. Kirjoittaja vastaa siitä, että sisältö ei sisällä sellaista kolmannen osapuolen aineistoa, jonka oikeuksia julkaiseminen voisi loukata. Tekijänoikeus on voimassa, vaikka sivulla ei olisi copyright-merkintää.

Kielibuustilla on oikeus täydentää ja päivittää näitä käyttöehtoja tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut blogiin kirjoittamisesta tai haluat muita lisätietoja, ota yhteys sähköpostitse: kielibuusti-info@helsinki.fi. 

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!